Hogyan fogytam 22 hét alatt 22 kilogrammot csodaszerek és csodadiéták nélkül?

Amióta az eszemet tudom küzdöttem az elhízással.

Túlsúlyos voltam kisgyermekként az óvodában. Elhízott voltam az általános iskolában és dagi a gimnáziumban. A gimnáziumot tulajdonképpen 16 kilós túlsúllyal kezdtem, és bár szabadulva az általánosból úgy gondoltam megszabadulok a dagi becenévtől ez az új iskolában az első nap újból rám ragadt.

A felnőttek azt mondták, egyszerűen ilyen vagyok, ezek a gének, nem változtathatok rajta, nyugodjak bele.

Aztán, a negyedik évfolyamban történt valami...

Megláttam a legszebb lányt a világon és fülig szerelmes lettem. 4 hónap alatt adtam le a 16 kiló súlyfelesleget igaz az egészségem majdnem tönkretettem vele. A szerelemből végül aztán semmi sem lett, viszont elkezdtem aktívan sportolni, aminek köszönhetően karcsú maradtam – egészen a házasságomig.

A nyugodt házasélet nagyon rövid idő alatt „meghozta” a gyümölcsét. Mindössze röpke 5 év alatt sikerült 26 kiló túlsúlyt magamra szednem.

Mikor már a saját gyerekeim és legjobb barátaim is cikizni kezdtek a súlyom miatt, azt mondtam ELÉG!

Le kell fogynom!

Így hát elkezdtem megoldást keresni. Lehetőleg kényelmeset, fájdalommenteset és gyorsat.

Kipróbáltam szinte mindent.

  • 90 napos diéta
  • osztott kaja
  • csodatabletták
  • csoda diéták
  • tisztítókúrák
  • vegetariánus étrend
  • teákat és egyéb „boszorkányságokat” is kipróbáltam

 SEMMI SEM SEGÍTETT!

Ha nagy nehezen le is ment pár kiló pár hét alatt a duplája jött vissza. El voltam keseredve, de még nem voltam megérve az IGAZI fogyásra.

2011 Augusztusában a nyaralásról hazatérve nézegettük a közös képeket. Nézegettem a csodálatos lányaimat, gyönyörű feleségemet, de  a képeken valami nem passzolt. Valami - valaki nem illett oda!  Mit keres ott az a hájas viziló a képeken?

Akkor, azon a napon megtörtem, és végre elkezdtem komolyan venni a fogyást.

Kutatni kezdtem az elhízás okait. A legjobb itthoni és külföldi szakemberektől kértem tanácsot. Meg akartam érteni miért nem sikerült eddig, és mit kell tennem, hogy végre igazán lefogyjak.
És megtaláltam a választ, megtaláltam, a megoldást.

Az első 22 hét alatt 22 kilót adtam le tartósan és fájdalommentesen. További 2 hónap alatt még 4 kiló feleslegtől szabadultam meg, és most, 182 centis magassággal 79-80 kilogramm súlyon állapodtam meg.

A testsúlyom állandó. Rendszeresen és egészségesen eszek. Az étlapomról nem hiányzik sem a kolbász sem a szalonna, sőt még a csoki sem. Az igazság az, hogy ezeket a fogyókúra idején sem hagytam ki. Tudja miért?

Az igazi és tartós fogyás titka ugyanis nem a diéta, nem az éhezés és még csak nem is az önkínzó testedzés!

Nem működnek sem a csodatabletták sem az extra ilyen-olyan alacsony kalóriájú étrend. Az egészséges és tartós fogyás „titka” valahol máshol van elrejtve.

Ha érdekli önt a fogyásom története, ha tudni szeretné hogyan fogyhat le Ön is önsanyargatás és éhezés nélkül – tartósan, igényelje az ingyenes információkat most azonnal.

Igen, érdekel hogy tudnék lefogyni tartósan, egészségesen csodaszerek és önsanyargatás nélkül. Kérem az ingyenes információkat most!

 

 

A tartós fogyás titka

Tudni akarja a tartós és egészséges fogyás titkát? Kérje az ingyenes információt most rögtön!

Az Ön keresztneve:
Az Ön E-mail címe:*